Rekisterikilven taustalevyt


Omalla tekstilläsi - tai kokonaan ilman tekstiä


Myös yksittäiskappaleina !

 

 
Ylimpään kuvaan on valaistuksella onnistuttu korostamaan tuotteen kolmiulotteisia muotoja, jotta taustalevyn muodot olisi helpompi hahmottaa. Kaikki Kilpipajan taustalevyt ovat kokonaan yksivärisiä mustia. Ilman korostusta tuotteen muotoa on vaikea hahmottaa, kuten sivun kaikista muista kuvista voi helposti päätellä.


Kilpipajan taustalevyn ominaisuudet:

- valmistettu Pohjolan säärasituksia hyvin kestävästä ABS-muovista

- taipuu puskurin muotoja mukaillen vähän

- on mitoitettu täydellisesti käytettävälle rekisterikilvelle

- runsaasti kiinnitysreikiä (ja niitä voi tehdä vapaasti lisää), jotka helpottavat rekisterikilven keskittämistä oikeaan kohtaan
Vollkkari Suomen talvessa. Kukaan ei ole normaalikäytöllä saanut tarrakirjaimia irtoamaan.
Tässä Corvetessa kilven taustalevyn taivutus on viety äärirajoille. Suuremmat taivutukset tuskin onnistuvat.  Kilpipajan taustalevy on kolme ominaisuutta yhdessä tuotteessa:

  1. -1) rekisterikilven kiinnityslevy

  2. -2) mainostila

  3. -3) kilpeä tukeva pohjustus ja kehys samassa paketissa

  4. -

Tähän kaikki kilpailijat eivät pysty erillisillä, rämisevillä, helposti vahingoittuvilla mainosliuskoillaan. Kilpipajan taustalevyä käytettäessä et tarvitse erillistä kiinnitys- ja mainoslevyä, vaan kaikki toiminnot on integroitu samaan tuotteeseen.


Taustalevy soveltuu mihin tahansa autoon taakse ja lähes kaikkiin automalleihin eteen. Mikäli autossa on voimakas puskurin V-muoto, kuten esim. Mercedes Benz  SLK R 171 vm. 2008 alkaen, taustalevy ei sovellu auton eteen. Myös muissa Mersun malleissa on havaittavissa samaa ongelmaa.Valikoimassamme on neljä erikokoista taustalevyä:Suomalaisen EU-kilven taustalevy (L 442 mm x K 118 mm)

Hinta 5,00 €  + toimituskulut (taustalevyn ulkomitat L 447 mm x K 140 mm)

typically Finnish license plate holder финская рамка для финского номерного знака

Suunniteltu erityisesti museokatsastamattomille harrasteautoille, jotka poistetaan liikenteestä osaksi vuotta (kilvet on helppo irrottaa ja kiinnittää uudestaan ilman työkaluja). Sekä näyttelyautoille: siirryttyäsi tieliikennealueelta suljetulle näyttelyalueelle voit ottaa oikeat kilvet helposti pois ja vaihtaa showkilvet tilalle.  Taustalevyn mukana toimitetaan pari valkoista muovista peitetulppaa jolla kilven kiinnitysreiät saa siististi ja helposti peitettyä. Soveltuu myös Kilpipajan showkilven, tuulilasikyltin ja parkkikyltin kiinnittämiseen.   Nettiputiikkiin   Asennusohje

Kilpipajan pienen kilven taustalevy (L 177 mm x K 101 mm)

Hinta 3,50 € + toimituskulut. (taustalevyn ulkomitat L 182 mm x K 128/125 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE VIRALLISTEN SUOMIKILPIEN KOKOINEN!!

Mitoitettu Kilpipajan pienen rekisteri-, show- ja parkkikilven taustalevyksi polkupyörään, postilaatikkoon, portin-  tai ovenpieleen, polkuautoon, mönkijään jne.  

Saatavana Suomessa vain Kilpipajalta!   Nettiputiikkiin   AsennusohjePitkän kilven taustalevy (L 520 mm x K 113  mm)

Hinta 4,50 € + toimituskulut. (taustalevyn ulkomitat L 526 mm x K 136 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE VIRALLISTEN SUOMIKILPIEN KOKOINEN!!

Mitoitettu Kilpajan pitkille rekisteri-, show- ja parkkikilvelle sekä tuulilasikyltille, mutta koska koko on sama Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä, Virossa, Albaniassa, Tsekissä, Slovakiassa, Portugalissa, Hollannissa, Norjassa, Maltalla, Latviassa, Liettuassa, Luxemburgissa, Islannissa, Irlannissa, Italiassa, Unkarissa, Ukrainassa, Romaniassa jne. niin käyttökohteita saattaa löytyä muitakin. Tämä koko on erityisesti ulkomaille muuttajien ja diplomaattien suosiossa. Nettiputiikkiin   Asennusohje


Kilpipajan jenkkikilven taustalevy (L 302 mm x K 152 mm).

Hinta 3,50 € + toimituskulut. (taustalevyn ulkomitat L 308 mm x K 175 mm)

(Vertaa aito jenkkikilpi L 12” x K 6” = L 304,8 mm x K 152,4 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE LYHYIDEN SUOMIKILPIEN KOKOINEN vaan Kilpipajan rekisteri-, parkki- ja showkilpien kokoinen. Saatavana ABS-muovisena Suomessa vain Kilpipajalta.  Nettiputiikkiin   AsennusohjeMuiden kilpien taustalevyt

Valitettavasti meillä ei ole tarjota...

- vanhoille ei EU-kilville

- korkealle EU-kilvelle

- lyhyelle kilvelle

- saksalaisen leveän kilven jättämien reikien peittävää taustalevyjä


Muovisen valumallin valmistus on todella kallista, joten jotta taustalevyn hinta saataisiin inhimilliselle tasolle, niin kysyntää tulisi olla paljon enemmän kuin mitä kilpiä on Suomessa tällä hetkellä käytössä.


Kilpipajan virtuaalisen kilpimuseon Niksit sivulta löydät kuitenkin erilaisia tapoja ratkaista tuontiauton liian leveällä olevien reikien peittäminen ja kuinka Kilpipajan tuotteilla voi säästää rahaa!

 TAUSTALEVY OMALLA TEKSTILLÄ

Valmistamme tekstin kahdella eri menetelmällä. Alle 20 kappaleen tilaukset valmistamme vain tarralla toteutettuna. 20 kpl ja suuremmat erät kannattaa ehdottomasti toteuttaa silkkipainettuina.


Tarralla toteutettu taustalevy - myös yksittäiskappaleet

Teksti on toteutettu vähintään 7 vuotta auringon UV-säteilyä haalistumatta kestävällä tarralla. Mikäli tilaat pelkän tekstin ilman kuvia, tarra toteutetaan pohjaan liimatuilla leikatuilla irtokirjaimilla. Tällainen pohjalevy soveltuu asennettavaksi niin auton eteen kuin taaksekin. Pienimpien merkkien pesukestävyys ei ole paras mahdollinen. Katso tarkemmin Ohjeet.


Mutta mikäli haluat tarraan myös kuvia, silloin valmistamme tarran tulostamalla ja tällöin suosittelemme rekisterikilven pohjaa käytettäväksi vain takana. Eteen asennetun tarran kiveniskujen sietokyky ei ole paras mahdollinen.


Suomalainen EU-rekisterikilven taustalevy tarralla 14,00 € + toimituskulutHuippulaadukas silkkipainettu teksti
Teksti painetaan säätä ja liuotinpesua kestävällä silkkipainomenetelmällä suoraan taustalevyyn. Mahdollisuus myös liikemerkin tekemiseen ja useamman värin käyttöön. 


Silkkipainamisessa etukäteistyön osuus on suuri ja kallis, joten silkkipainamalla yhtä tai kahta ei kannata ruveta valmistamaan. Pienin silkkipainatuksella tehtävä erä on 20 kappaletta (sitä pienemmät erät kannattaa tehdä tarralla), mutta hinta laskee aika mukavasti esim. 100 kpl erästä. Pyydä tarjous!Näkökohtia mainostekstin laadintaan

1) Lyhyt teksti on parempi kuin pitkä.

2) Mieluummin kilpipaja.com kuin www.kilpipaja.com.

3) Teksti pitää olla riittävä suuressa koossa ja selkeällä fontilla.

4) 98 % asiakkaista valitsee pienet kirjaimet. Valitsemalla SUURET kirjaimet erotut?


Huomaa että käytössäsi on sekä SUURET että pienet kirjaimet.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja. Valmistamme taustalevyn tarkasti sen mukaan miten olet sen tilannut!


Tekstin maksimipituus riippuu käytettävästä fontista ja siitä käytetäänkö ISOJA vai pieniä kirjaimia. Maksimipituuteen vaikuttaa myös se, tarvitaanko Å, Ä ja Ö kirjaimia (joiden pisteet nostavat rivin korkeutta). Myös se kuinka monta välilyöntiä ja pistettä vaikuttaa luonnollisesti myös tekstin pituuteen.

 

Fontit voisi jakaa leveyden mukaan seuraavasti:

 

Leveät fontit:  1, 5, 6 ja 7

Kapeat fontit:  2, 3, 4, 8, 9 ja 10

 

Merkkien määrä leveillä fonteilla n. 25 merkkiä (myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi)

Merkkien määrä kapeilla fonteilla n 35 merkkiä (myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi)

 

Valmistamme kirjaimet valkoisilla ”irtokirjaimilla” mustalle pohjalle ja suosittelemme seuraavia värivaihtoehtoja tekstille: Valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, punainen, sininen, vihreä, hopea ja kulta


Tarralle ja silkkipainatukseen suosittelemme seuraavia fontteja:

Lähellä automerkkien käyttämiä fontteja ovat:


7 = Audi    8 = BMW    9= MB     10 =VW


Nämä fontit on hyvin lähellä esikuviaan, eli näillä fonteilla asiakkaat on tekstejä tilanneet.


Tarralle voimme valmistaa myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen (merkkeineen / logoineen) kaikkineen, jolloin paras laatu saadaan vektorigrafiikasta.


Valmis tarkoittaa oikean kokoista jossa on halutut värit, kuvat, fontit ja asemoinnit. Tuttavapiirissä on yleensä aina joku, joku osaa auttaa kuvan muokkaamisessa. Emme käsittele kuvia. Kuvan tulee olla asiakkaan puolelta loppuun saakka valmistettu. Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden.


Huomioi että teksti on vain noin sentin korkuista ja sitä katsellaan yleensä takana ajavan auton tuulilasin läpi. Koska katseluetäisyys on 3-4 metriä, niin kovin yksityiskohtaiset kuvat eivät vastaa tarkoitustaan. Korkeintaan yksinkertaisia symboleja kannattaa ajatella.


Periaatteessa riittävän hyvälaatuista muutakin kuvaa voidaan kokeilla (esim. suurikokoinen PNG/JPG) mikäli tiedosto on suurempi kuin tarvittava tulostuskoko.  Resoluution pitäisi olla vähintään 300 dpi jotta kuvasta tulisi hyvä.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla onko kuvasi riittävän laadukas tai voit lähettää tilauksen jälkeen kuvasi liitetiedostolla osoitteella info (ät) kilpipaja (dot) com. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää kuvan osoitteeseen kuvat (ät) kilpipaja (dot) com otsikolla TILAUKSEN XXX KUVA


Voimme käyttää myös asiakkaan kuvat (ät) kilpipaja (dot) com osoitteeseen lähettämiä TTF-fontteja.


Tarvitsemme kuvan vektorigrafiikkana (pdf, eps tai ai päätteellä varustettu tiedosto) jolloin esimerkiksi alla näkyvät kuvat ovat mahdollisia.


Tilausta tehdessäsi voit teksti kohtaan voit kirjoittaa sulkuihin haluamasi  tunnuksen, esim.

  1. 1.(MB-logo) MB E-CLASS (MB-logo)

  2. 2.(AMG-logo)

  3. 3.BMW (M-logo) POWER
Kuva ennen...
ja jälkeen tekstillisen taustalevyn asennuksen... ”Pienellä asialla iso muutos” kuten tyytyväinen asiakas totesi kuvan lähettämisen yhteydessä.


Tässä julkaistaan asiakkaiden autojen kuvia Kilpipajan rekisterikilven

taustalevyllä varustettuina (mikäli haluat, lähetä meille hyvälaatuinen kuva autostasi kilvet (ät) kilpipaja (dot) com osoitteeseen - halutessasi voit peittää osan rekisteritunnuksesta)


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2015