Rekisterikilven taustalevyt


Omalla tekstilläsi - tai kokonaan ilman tekstiä


Myös yksittäiskappaleina !Asiakkaan palaute:

”Tilasin teiltä kolmisen vuotta sitten edellisen taustalevyn BMW 330e:ni ja taustalevyn laatu on ollut huikea. Auto on käynyt pesussa vähintään 150 kertaa ja levy näyttää täysin uudelta. Kiitos! Tilasin juuri uuden Volvo XC40 R-Designin ja tarvitsisin siihen mustan taustalevyn takarekisterikilpeen (suomalainen EU-kilpi) valkoisella tekstillä. Ajattelin tekstiä... ”Myynnissä seuraavat koot:
  1. 1) Suomalainen EU-kilven (L 442 mm x K 118 mm) taustalevy

Hinta 8,00 € ilman tekstiä ja 19,00 € tekstin kanssa  + toimituskulut.  Taustalevyn mukana toimitetaan pari valkoista muovista peitetulppaa jolla kilven kiinnitysreiät saa siististi ja helposti peitettyä. Suunniteltu erityisesti näyttelyautoille: siirryttyäsi tieliikennealueelta suljetulle näyttelyalueelle voit ottaa rekisterikilvet helposti pois ja korvata ne showkilvillä. Soveltuu myös Kilpipajan tuulilasikyltin ja parkkikyltin kiinnittämiseen. Nettiputiikkiin. Asennusohje. Taustalevyn ulkomitat L 447 mm x K 140 mm, Taustalevy on 10 mm paksu. Teknisistä ominaisuuksista ja tekstillisestä versiosta lisätietoja tällä sivulla alempana.  1. 2) Pitkän kilven (L 520 mm x 113 mm) taustalevy

Hinta 5,50 € ilman tekstiä ja 16,50 € tekstin kanssa  + toimituskulut.

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA vaan se on mitoitettu Kilpajan pitkille rekisteri-, show- ja parkkikilvelle sekä tuulilasikyltille. Mutta koska koko on lähes sama Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä, Virossa, Albaniassa, Tsekissä, Slovakiassa, Portugalissa, Hollannissa, Norjassa, Maltalla, Latviassa, Liettuassa, Luxemburgissa, Islannissa, Irlannissa, Italiassa, Unkarissa, Ukrainassa, Romaniassa jne. niin käyttökohteita saattaa löytyä muitakin. Tämä koko on erityisesti ulkomaille muuttajien ja diplomaattien suosiossa. Nettiputiikkiin. Asennusohje. Taustalevyn ulkomitat L 526 mm x K 136 mm.  Taustalevyn paksuus 11 mm. Teknisistä ominaisuuksista ja tekstillisestä versiosta lisätietoja tällä sivulla alempana.
  1. 3) Kilpipajan jenkkikilven (L 302 mm x K 152 mm) taustalevy

Hinta vain 4,50 € ilman tekstiä ja 15,50 € tekstin kanssa + toimituskulut

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA vaan Kilpipajan rekisteri-, parkki- ja showkilpien kokoinen. (Vertaa aito jenkkikilpi = L 12” x K 6” eli L 304,8 mm x K 152,4 mm) Saatavana ABS-muovisena Suomessa vain Kilpipajalta. Nettiputiikkiin. Asennusohje. Taustalevyn ulkomitat L 302 mm x K 175 mm, paksuus 11 mm. Teknisistä ominaisuuksista ja tekstillisestä versiosta lisätietoja tällä sivulla alempana.
  1. 4) USA MC (L 177 mm x K 101 mm) taustalevy

Hinta vain 3,50 ilman tekstiä ja 14,50 € tekstin kanssa + toimituskulut.

HUOM! TÄMÄ EI OLE VIRALLISTEN SUOMIKILPIEN KOKOINEN!!

Mitoitettu Kilpipajan pienen rekisteri-, show- ja parkkikilven taustalevyksi polkupyörään, postilaatikkoon, portin-  tai ovenpieleen, polkuautoon, mönkijään jne.  

Saatavana Suomessa vain Kilpipajalta!  NettiputiikkiinAsennusohje. Taustalevyn ulkomitat L 182 mm x K 128/125 mm. Paksuus 12 mm. Teknisistä ominaisuuksista ja tekstillisestä versiosta lisätietoja tällä sivulla alempana. Merkkejä mahtuu tähän luonnollisesti vähemmän, eli 7-10 kpl kirjasintyypin koosta riippuen.
Muut koot

Meillä ei ole (eikä tule) myynnissä mitään muita kilven taustalevyjä.

Eli valikoimassa ei ole moottoripyörään, mopoon, vanhoille ei EU-kilville, korkealle EU-kilvelle, lyhyelle kilvelle tai tuontiauton leveän kilven jättämien reikien peittävää taustalevyjä. Sen sijaan Niksit sivulta löydät erilaisia tapoja ratkaista tuontiauton liian leveällä olevien reikien peittäminen sekä linkkejä erilaisiin muiden myymiin kilpituotteisiin.

 


TAUSTALEVY OMALLA TEKSTILLÄ

Valmistamme tekstin kahdella eri menetelmällä. Alle 50 kappaleen tilaukset valmistamme vain tarralla toteutettuna. 50 kpl ja suuremmat erät kannattaa ehdottomasti toteuttaa silkkipainettuina.


Tarralla toteutettu taustalevy - myös yksittäiskappaleet

Teksti on toteutettu vähintään 7 vuotta auringon UV-säteilyä haalistumatta kestävällä tarralla. Tarra toteutetaan pohjaan liimatuilla leikatuilla ”irtokirjaimilla”. Tällainen taustalevy soveltuu asennettavaksi niin auton eteen kuin taaksekin. Pienimpien merkkien pesukestävyys ei ole paras mahdollinen.


Yksittäiskappaleiden osalta voimme palvella vain yhdellä värillä ja kaikkia logoja ei ole mahdollista toteuttaa.


Katso tarkemmin ohjeet.


Huippulaadukas silkkipainettu teksti
Huom! Sekä Jokerit että IFK pohjat on tehty silkkipainomenetelmällä, jollin pienin tilaus on 50 kpl ! kummassakaan mallissa kuva ei onnistu yksittäiskappaleissa.


Teksti painetaan säätä ja liuotinpesua kestävällä silkkipainomenetelmällä suoraan taustalevyyn. Mahdollisuus myös yrityksen logon tekemiseen ja useamman värin käyttöön. 


Silkkipainamisessa etukäteistyön osuus on suuri ja kallis, joten silkkipainamalla yhtä tai kahta ei kannata ruveta valmistamaan. Pienin silkkipainatuksella tehtävä erä on 50 kappaletta (sitä pienemmät erät kannattaa tehdä tarralla), mutta hinta laskee aika mukavasti esim. 100 kpl erästä. Pyydä tarjous!


Näkökohtia mainostekstin laadintaan

1) Lyhyt teksti on parempi kuin pitkä.

2) Mieluummin kilpipaja.com kuin www.kilpipaja.com.

3) Teksti pitää olla riittävä suuressa koossa ja selkeällä fontilla.

4) 98 % asiakkaista valitsee genema kirjainleikkauksen. Valitsemalla versaalin erotut?


Huomaa että käytössäsi on sekä genema että versaali kirjainleikkaus (SUURET ja pienet kirjaimet).


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja. Valmistamme taustalevyn tarkasti sen mukaan miten olet sen tilannut!


Tekstin maksimipituus riippuu käytettävästä kirjasintyypistä ja siitä käytetäänkö genema vai versaali kirjasinleikkausta. Maksimipituuteen vaikuttaa myös se, tarvitaanko Å, Ä ja Ö kirjaimia (joiden pisteet nostavat rivin korkeutta). Myös se kuinka monta välilyöntiä ja pistettä vaikuttaa luonnollisesti myös tekstin pituuteen.

 

Kirjasimet voidaan jakaa leveyden mukaan seuraavasti:

 

Leveät:  1, 5, 6 ja 7

Kapeat:  2, 3, 4, 8, 9 ja 10

 

Merkkien määrä leveillä kirjasintyypeillä n. 25 merkkiä (myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi)

Merkkien määrä kapeilla kirjasintyypeillä n. 35 merkkiä (myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi)

 

Valmistamme kirjaimet ”irtokirjaimilla” mustalle pohjalle ja suosittelemme seuraavia värivaihtoehtoja tekstille: Valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, punainen, sininen, vihreä, hopea ja kulta


Suosittelemme seuraavia kirjasintyyppejä:

Lähellä automerkkien käyttämiä kirjasintyyppejä ovat:


7 = Audi    8 = BMW    9= MB     10 =VW


Tarralle voimme valmistaa myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen (merkkeineen / logoineen) kaikkineen, mikäli logo on riittävän yksinkertainen ja tehty vektorimuotoon. (Jpeg päätteinen kuva ei ole vektorigrafiikkaa)


Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden.


Huomioi että teksti on vain noin sentin korkuista ja sitä katsellaan yleensä takana ajavan auton tuulilasin läpi. Koska katseluetäisyys on 3-4 metriä, niin kovin yksityiskohtaiset kuvat eivät vastaa tarkoitustaan. Korkeintaan yksinkertaisia symboleja kannattaa ajatella.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla soveltuuko kuvasi leikattavaksi. Voit lähettää tilauksen jälkeen kuvasi liitetiedostolla osoitteella info (ät) kilpipaja (dot) com. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää kuvan osoitteeseen kuvat (ät) kilpipaja (dot) com otsikolla TILAUKSEN XXX KUVA


Voimme käyttää myös asiakkaan kuvat (ät) kilpipaja (dot) com osoitteeseen lähettämiä TTF-fontteja. Emme kuitenkaan anna mitään takua itse valitun fontin pysyvyydestä.


Tarvitsemme kuvan vektorigrafiikkana (pdf, eps tai ai päätteellä varustettu tiedosto) jolloin esimerkiksi alla näkyvät kuvat ovat mahdollisia.Tekstiin voidaan sijoittaa myös yksinkertaisia logoja


Merkitse haluamasi logo sulkuihin, jotta osaamme erottaa sen tekstistä!(MB-logo) MB E-CLASS (MB-logo)(AMG-logo)(Audi-logo)BMW (///M-logo) POWER(VW-logo) VOLKSVAGEN (VW-logo)(Honda-logo) (Hyuandai-logo) (Mazda-logo)           (Opel-logo) (Skoda-logo)

                                                                (Mitsubishi-logo)                      (Toyota-logo)


Huom! BMW:n ympyrälogo ei ole mahdollista toteuttaa tarralla!


Myös muiden logojen soveltuvuutta leikkaamiseen voidaan arvioida, Tarvitsemme kuvan vektorigrafiikkana (pdf, eps tai ai päätteellä varustettu tiedosto)


Tarralla toteutettujen taustalevyjen merkkien värivalikoima:

Valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, punainen, sininen, vihreä, hopea ja kulta.

Tekstin maksimipituus riippuu käytettävästä kirjasintyypistä ja siitä käytetäänkö versaalia vai gemena kirjainleikkauksia (ISOJA vai pieniä kirjaimia). Maksimipituuteen vaikuttaa myös se, tarvitaanko Å, Ä ja Ö kirjaimia (joiden pisteet nostavat rivin korkeutta). Myös se kuinka monta välilyöntiä ja pistettä vaikuttaa luonnollisesti myös tekstin pituuteen.

 

Kirjasintyypit voidaan jakaa leveyden mukaan seuraavasti:

 

Leveät:  1, 5, 6 ja 7

Kapeat:  2, 3, 4, 8, 9 ja 10

 

Merkkien määrä leveillä kirjasintyypeillä n. 25 merkkiä

Merkkien määrä kapeilla kirjasintyypeillä n. 35 merkkiä

HUOM! myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi!Taustalevyn ominaisuudet
Yllä olevaan kuvaan on valaistuksella onnistuttu korostamaan tuotteen kolmiulotteisia muotoja, jotta taustalevyn muodot olisi helpompi hahmottaa. Kaikki Kilpipajan taustalevyt ovat kokonaan yksivärisiä mustia. Ilman korostusta tuotteen muotoa on vaikea hahmottaa, kuten sivun kaikista muista kuvista voi helposti päätellä.


Kilpipajan taustalevyn ominaisuudet:

- valmistettu Pohjolan säärasituksia hyvin kestävästä ABS-muovista

- taipuu puskurin muotoja mukaillen vähän

- on mitoitettu täydellisesti käytettävälle rekisterikilvelle

- runsaasti kiinnitysreikiä (ja niitä voi tehdä vapaasti lisää), jotka helpottavat rekisterikilven keskittämistä oikeaan kohtaan
Volkkari Suomen talvessa. Kukaan ei ole normaalikäytöllä saanut tarrakirjaimia vielä irtoamaan.
Tässä Corvetessa kilven taustalevyn taivutus on viety äärirajoille. Suuremmat taivutukset tuskin onnistuvat.  Kilpipajan taustalevy on kolme ominaisuutta yhdessä tuotteessa:

  1. -1) rekisterikilven kiinnityslevy

  2. -2) mainostila

  3. -3) kilpeä tukeva pohjustus ja kehys samassa paketissa

  4. -

Tähän kaikki kilpailijat eivät pysty erillisillä, rämisevillä, helposti vahingoittuvilla mainosliuskoillaan. Kilpipajan taustalevyä käytettäessä et tarvitse erillistä kiinnitys- ja mainoslevyä, vaan kaikki toiminnot on integroitu samaan tuotteeseen.


Taustalevy soveltuu mihin tahansa autoon taakse ja lähes kaikkiin automalleihin eteen. Mikäli autossa on voimakas puskurin V-muoto, kuten esim. Mercedes Benz  SLK R 171 vm. 2008 alkaen, taustalevy ei sovellu auton eteen. Myös muissa Mersun malleissa on havaittavissa samaa ongelmaa.


ASIAKKAIDEN KUVIA:

Kuva ennen...
ja jälkeen tekstillisen taustalevyn asennuksen... ”Pienellä asialla iso muutos” kuten tyytyväinen asiakas totesi kuvan lähettämisen yhteydessä.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019