Show-, myynti- ja opastekilvet

- kun koko ratkaisee tai tarvitset enemmän

merkkejä kuin mitä preeglattuun kilpeen mahtuu -

’’

Show- tai myyntikilvillä tarkoitetaan auton rekisterikilven korvaavaa kilpeä silloin kun auto ei ole tieliikennekäytössä (esim. poistettu väliaikaisesti liikennekäytöstä tai sijaitsee yleiseltä liikenteeltä suljetulla näyttelyalueella, esim. autonäyttelyt ja -kaupat).


Kilpipajan rekkarit sopivat sellaisinaan show- tai myyntikilviksi. Varsinkin pitkällä kilvellä peittää kilven kuin kilven - uutta korkeaa kaksirivistä kilpeä lukuun ottamatta.


Voit tilata meiltä tulostettuna showkilpenä:

 1. -minkä tahansa kilven pienennöksen

 2. -omalla logolla varustetun kilven


Alkuperäisen kokoisena voimme valmistaa:

 1. -pelkästään nimellä varustettuja kilpiä, esim. ”PASI” ”VW” VOLVO” jne.

 2. -pelkästään numeroilla varustettuja kilpiä. esim. ”313”, ”020-202”

 3. -sekä kirjaimia että numeroita sisältävissä kilvissä tulee olla useampi kuin kolme kirjainta tai numeroa esim. ”LEENA-11” tai ”VW-1965”


Emme valmista sinulle seuraavia kilpiä:

 1. -kuluneiden aitojen kilpien tilalle uusia, vaan näissä asioissa sinun tulee kääntyä lähimmän katsastuskonttorin puoleen

 2. -moottoripyörän perävaunuun kilpiä. Tässä asiassa sinun tulee tehdä lisäkilpihakemus


Alkuperäisen kokoisina emme voi valmistaa:

 1. -auton rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (AB-1, ABC-1, AB-12, ABC-12, AB-123, ABC-123 valkoiselle tai mustalle pohjille

 2. -erityiskilpiä muistuttavia kilpiä tarkemmat ohjeet

 3. -diplomaattikilpiä muistuttavia kilpiä eli C-alkuisia kilpiä siniselle pohjalle

 4. -traktorin rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (12-AB, 123-AB tai 123-ABC) keltaiselle pohjalle mustia merkkejä tai oranssille pohjalle punaisia merkkejä

 5. -moottoripyörän rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä  (AB-1, ABC-1, AB-12, ABC-12, AB-123, ABC-123 tai 1-AB, 1-ABC, 12-AB, 12-ABC, 123-AB, 123-ABC) valkoiselle tai mustalle pohjalle

 6. -mopon tai moottorikelkan rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (AB-1, AB-12 ja AB-123 tai 12-AB tai 12-ABC) valkoiselle tai keltaiselle pohjalle

 7. - "tuhmia" sanoja, sillä haluamme varjella yrityksemme mainetta

Edellä mainittu perustuvat lainkohtiin, jotka voit lukea täältä.

 

Kilpipajan showkilvet ovat pääosin samankokoisia kuin Suomessa käytettävät viralliset rekisterikilvet.


Valikoimassamme on 22 erikokoista alumiinilevystä valmistettua kilpeä. Kaikkiin kilpiin voidaan tulostaa suomen EU-FIN tunnus tai minkä tahansa EU-maan tunnus. Kilven värit voit vapaasti valita nettiputiikissamme. Näissä kilvissä ei ole preeglattuja kohokirjaimia. Heijastinpohja on sama kuin aidoissa rekisterikilvissä käytetään. Väri on aavistuksen harmaata - ei puhtaan valkoista - mutta varmasti heijastavaa.


Huom! Mikäli haluat pitkän sanan, niin kirjasimet pienenevät. Mutta jos valitset lähes saman määrän merkkejä kuin aidossa kilvessä niin merkeistä tulee suunnilleen yhtä isoja kuin aidoissa kilvissä (vertaa alla AMAZON ja KARHUKOPLA).


SUOMI-KILVET:

(nimitykset mukailevat Trafin antamia nimiä niiltä osin kuin se on järkevää)
 

  


Valittavana olevat kirjasintyypit


Rekkarien kirjasintyypille voit valita tasalevyisen kirjoitustavan, jolloin esim. A ja I kirjain vievät saman tilan. Aivan kuten aidoissa rekkareissa ja esim. Courier.


Tai voit valita suhteellisen kirjoitustavan, jolloin I vie vähemmän tilaa kuin A kuten esim. Times New Roman.


Valmistamme nimikyltit suhteellisella kirjoitustavalla ja rekisteritunnukset tasalevyisellä kirjoitustavalla, ellet ole lisätietoihin kohdassa erikseen toisin toivonut.


Huomaa että osalla kirjasimista on käytössä sekä versaali  ”SUURET kirjaimet”, että gemena ”pienet kirjaimet”.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja.


Valmistamme kyltin tarkasti sen mukaan miten olet kyltin tilannut!
Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä.


SYMBOLIT

Käytössäsi on kaikki alla olevat symbolit. Kaikki symbolit on mitoitettu FIN CAR 1935- fontin mukaan.
Kuten kuvasta näkyy, niin symbolit on vielä tekeillä. Toivomuksia otetan vastaan.


Saat symbolin käyttöön merkitsemällä tilausjärjestelmään symbolin koodin sulkuihin,

esim. (Logo C10) JANI tuottaa seuraavan yhdistelmän :
Voimme tehdä myös symboleita mittatilauksesta, jos saamme kuvan vektoritoritiedostona: SVG, EPS tai AIKilpeen oma logo

Showkilpi voidaan valmistaa myös asiakkaan omalla logolla varustettuna mikäli toimitatte liitetiedostona yrityksenne logon vektorigrafiikkana pdf, eps tai ai päätteellä varustettu tiedosto. Alla esimerkkejä toimitetuista kylteistä.


Valitsemalla maatunnuksi CCCP saat kilpeesi KGB-museon kyltissä olevan merkin.


Valitsemalla Ruotsin katsastusmerkin, saat Matias kilvessä olevan kolmikruunuisen merkin. Ilmoita tällöin minkä numeron haluat katsastusmerkkiin, minkä värisenä haluat merkin, sekä mihin kohtaan kilpeä haluat merkin: vasen laita / keskelle / oikea laita. Mikäli valitset keskelle, niin kerro myös mistä kohtaa haluat nimen jaettavan, esim. MAT (merkki) IAS.


Valitsemalla USAn lipun saat USA tekstin ja lipun.


Valitsemalla Lion old, saat Suomen vaakunan ilman ruusukkeita ja valitsemalla Lion new saat Suomen leijonan ruusukkeiden kanssa.


Valitsemalla FIN Lion old saat FIN tunnuksen, mutta Eu-tähdistön tilalla on Suomen leijona ilman ruusukkeita ja valitsemalla FIN Lion new saat FIN tunnuksen, ja EU-tähdistön tilalla on Suomen leijona ruusukkeiden kanssa.


Kilpi voidaan valmistaa periaatteessa minkä tahansa maailman maan tunnuksin, kunhan kilvestä löytyy kunnollinen mallikuva - varsinkin jos mallikuva on vektorigrafiikkaa.


Voimme valmistaa kilpeen myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen  (merkkeineen / logoineen), mikäli se on valmistettu Corel 12 (tai vanhemmalla) kuvankäsittelyohjelmalla.


Periaatteessa riittävän hyvälaatuista muutakin kuvaa voidaan kokeilla (esim. suurikokoinen PNG/JPG) mikäli tiedosto on suurempi kuin tarvittava tulostuskoko. Resoluution pitäisi olla vähintään 300 dpi jotta tulosteesta tulisi hyvä.


Voimme myös lisätä toimittamasi kuvan (esim. logo) muuhun tekstiin: oma teksti (logo) oma teksti. Anna kuvan sijoitusohjeet tilausta tehdessäsi lisätietoja kohdassa.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla onko kuvasi riittävän laadukas tai voit lähettää tilauksen jälkeen kuvasi liitetiedostolla osoitteella info (ät) kilpipaja (dot) com. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää kuvan osoitteeseen kuvat (ät) kilpipaja (dot) com  otsikolla TILAUKSEN XXX KUVA


Emme käsittele kuvia. Kuvan tulee olla asiakkaan puolelta loppuun saakka valmistettu. Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden. 


Kilpipajan showkilvet toteutetaan tulostamalla suoraan tarraan, ja laminoimalla koko komeus vähintään viisi vuotta haalistumista suojaavalla UV-suojakalvolla.


Showkilven valmistaminen vaatii useamman työvaiheen kuin rekisterikilven, joten varaudu pidempään toimitusaikaan. Rekisterikilven pohjia voidaan tehdä valmiiksi hiljaisina aikoina odottamaan preeglausta, mutta showkilvet vaativat aina graafikon työn ennen kuin kilpeä voidaan ruveta valmistamaan. Käyttämämme graafikot taasen tekevät paljon muitakin töitä kuin showkilpiä.


Showkilpi toimitetaan ilman reikiä. Vanhemmissa kilvissä ei ole ollut reikiä, vaan kilvet on kiinnitetty autokohtaisin ratkaisuin. Uudemmissa kilvissä reikien paikat on tarkasti määritellyt. Mikäli halut hifistellä ja laittaa reiät täsmälleen oikeaan kohtaan, niin tiedot löytyvät Trafin sivulta.


Eu-tähdistön sisään on mahdollista saada vaikkapa synttärisankarin vuodet näkyviin. Alla Vellulle 50-vuotislahjaksi tehty kyltti.


Sivut on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2019

                                              

 

FIN CAR 2001- two rows ”Auton korkea EU-kilpi” 

(L 256 mm x K 200 mm).

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN CAR 1996- ”kuusimerkkinen”

(L 397 mm x K 118 mm). Keltaisella värillä traktori tai työkone. Saatavana myös muilla väreillä.  Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin 

FIN CAR 1972-1986vanha kuusimerkkinen”

(L 397 mm x K 123 mm).   

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.  Nettiputiikkiin


Tästä näet hyvin miten pidempi teksti vaikuttaa ulkonäköön. AMAZON on kuudella merkillä optimaalisen pituinen sana juuri tähän kilpeen.

FIN CAR 1996- ”viisimerkkinen”

(L 338 mm x K 118 mm). Keltaisella värillä traktori tai moottorityökone. Hinta  alk. 24,00 € + toimituskulut.  Nettiputiikkiin

FIN MC 2001- ”Moottoripyörän (tai mönkijän) EU-kilpi”

(L 165 mm x K 200 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

”FIN MC 2004- ”Moottoripyörän matala kilpi”

(L 280 mm x K 119 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.  Nettiputiikkiin

FIN MC 1965-1987 ”Moottoripyörän vanha matala kilpi”

(L 263 mm x K 116 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.    Nettiputiikkiin

FIN Moped 1995- ”Mopon (tai moottorikelkan) rekisterikilpi”

(L 124 mm x K 110 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin 


FIN Moped 1965-1995 ”Mopon vakuutuskilpi” 

(L 96 mm x K 80 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut Nettiputiikkiin


FIN Moped 1960-1967 ”Mopon vanha vakuutuskilpi”

(L 94 mm x K 78 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut Nettiputiikkiin

FIN CAR 1973-1986 ”vanha viisimerkkineni”

(L 342 mm x K 123 mm).  

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

USA MC  (L 177 mm x K 101 mm).

Kilvelle  saatavana myös kiinnitystä helpottava taustalevy.

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut. Nettiputiikkiin 

FIN CAR 2001- ”Auton pitkä EU-kilpi”

(L 442 mm x K 118 mm). Showkilpi on helppo vaihtaa aidon rekisterikilven tilalle, mikäli olet asentanut autoosi taustalevyn.

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

Kilpipajan jenkkikilpi (L 302 mm x K 152 mm).

(Vertaa aito jenkkikilpi L 12” x K 6” = L 304,8 mm x K 152,4 mm) Kilvelle saatavana myös kiinnitystä helpottava taustalevy.

Hinta  alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

Mainoskuvaus (L 520 mm x K 138 mm)

Kilven koko on mitoitettu siten, että se peitää mahdolliset ulkomaalaiset rekkarit, kuten myös mahdollisen rekisterikilven taustalevyn, mutta korkeus-leveys suhde vastaa suomalaista EU-kilpeä. Kuvauksiin kannattaa ehdottomasti valita heijastamaton pohjaväri. Hinta alk. 24,00  € + toimituskulut. Nettiputiikkiin


Kilpipajan pitkät kilvet (L 520 mm x K 113 / 120 / 125 / 150 mm) jos halutaan pitkä sana tai leveä fontti. Ei suomalaista vastinetta mutta korkeammat kilvet peittävät hyvin kaikki suomikilvet koosta riippumatta.

Hinta alk. 24,00  € + toimituskulut. Nettiputiikkiin


Pitkälle kilvelle (L 520 mm x K 113 mm) saatavana myös kiinnitystä helpottava taustalevy  Nettiputiikkiin

FIN MC 1974-2001 ”Moottoripyörän vanhanmallinen kilpi”

(L 165 mm x K 199 mm). Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

A4 vaaka (L 297 mm x K 210 mm) tai pysty (L210 mm x 297 mm) Hinta  alk. 24,00 € + toimituskulut.


A3 vaaka (L 420 mm x K 297) tai pysty

(L 297 mm x 420 mm) Hinta  alk. 29,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

MUUT HYÖDYLLISET KOOT:

FIN CAR 2013- small ”Auton pieni kilpi”

(L 301 mm x K 113 mm).

Huom! Lähes sama koko myös rekkarina!

Hinta alk. 24,00 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin